2011. május 22., vasárnap

Baba-mama jóga párna

Valamikor október tájékán kezdtünk el jógázni járni Botonddal. Az első alkalmat sosem felejtem el. :) Kicsimanó a gyakorlat közepén aludt el a térdemen. :D Relaxált a drágám. :) Végig is aludta az egészet. Na ez volt az első és utolsó ilyen alkalom.  Összességébe véve azt kell mondanom, hogy többnyire élvezte, bár akadtak olyan pillanatok, amikor már kezdett éhes vagy álmos lenni, vagy szimplán csak unatkozni. Ilyenkor volt egy kis nyűgi, de azért nem volt vészes.

Szóval itt találkoztunk először a jógapárnával, ami egyébként nagyon jó találmány. Félhold alakú párna, tönkölyhéj töltettel. Íme az általam készített példányok (na nem mind, mert ebből is készült megrendelésre is, azokról nincs fotó.)




Nagyon kényelmes fej alá téve is (állítólag fejfájást is hatékonyan képes elmulasztani), Botond azonban ücsörögni is szeret rajta. Amikor kisebb volt gyakran használtuk úgy, hogy a mellkasa alá tettem, így megemelte szépen a felsőtestét, segített a nyakizmai megerősítésében, Ő pedig erről nyújtózkodott előre, és próbálta elérni a játékait. :) Egyébként nagyon kényelmes földön üléskor fenék alá helyezve is. Automatikusan egyenesebb háttal ül az ember. Én hajlamos vagyok begörnyedni, viszont szeretek a földön ülni, így előszeretettel használom.

Elkészíteni sem bonyolult, viszont nagyon jó anyagot találtam hozzá a meggypiros személyében. Gondolkodom is rajta, hogy ebből lenne érdemes babzsákfotelt is varrni. Ez azonban még váratni fog magára, ugyanis pillanatnyilag helyhiánnyal küzdünk. Botond játékai lassan kiszorítanak minket és minden mást a lakásból. :) A fiatalúr szépen lassan belakta a lakás minden szegletét. :) Tudom, tudom, nem kellene minden egyes vásárláskor neki is venni mindenfélét, csak azért, mert nekünk tetszik. Viszont én képtelen vagyok megállni és nagyon úgy néz ki, hogy az Apukájával is ez a helyzet. :D

1 megjegyzés: