2011. május 14., szombat

Belevágunk :)


Azt hiszem kicsit izgulok. Miért kell egy blog írás miatt izgulni? Egyrészt mert olyan dolgokról szeretnék írni, amiket szeretek csinálni és tartok attól, hogy írásban nem tudom úgy visszaadni, ahogy bennem élnek, vagy életre kelnek az ötletek. Másrészt, mert ismerem magam. Az írás terén nagy a kezdeti lelkesedés, de ez hajlamos alábbhagyni. Az elhatározás mindenesetre megvan. :)

Most magamról néhány szót. GYED-en vagyok éppen a gyönyörű kilenc hónapos kisfiammal. A szabad perceimet, már amennyiben vannak, igyekszem kihasználni különböző kreatív tevékenységekre. Sok mindent kipróbáltam már, üvegfestést, szalvéta technikát, gyöngyfűzést, keresztszemes hímzést, jelenleg azonban a varrás a nagy kedvenc. Már kicsi manóm születése előtt elkezdtem gyártani néhány dolgot, természetesen a fiatalúrnak. Készült neki napocska ( kézzel, mert épp elromlott a varrógép:) ), mely mindig beragyogja majd az életét. Babzsák fotel, amit már most is imád (ebből készült egy példány az Apukájának is, szintén nagy kedvenc). Szoptatós párna, mely később nagyon jó szolgálatot tett a járókában is biztonsági támaszként az ülésében még kicsit imbolygó csemetének. :) Baba-mama jóga párna tönkölyhéjból, szintén többfunkciós felhasználásra. A következő bejegyzésekben fotódokumentáció is lesz majd ezekről. :)

Igyekszem könnyen elkészíthető, praktikus dolgokkal megkönnyíteni kis családunk életét és nem utolsó sorban csökkenteni az ilyen irányú kiadásokat. Az meg külön öröm, ha látom, hogy a csemete általam kreált dolgokkal játszik a legszívesebben. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése