2011. október 25., kedd

Most kicsi mindenféle. :)

Jelentem épp a fogakkal küzdünk. Botond az este belázasodott, mára előbukkant az egyik rágófogának a csücske. A láz még tart így további fogacskákat is várunk.


Adós vagyok egy történettel is. Pár hónappal ezelőtt rábukkantam a facebookon egy csodás textiles oldalra, méltán viselte a Textilcsoda nevet. :) Csak egy kis részlete azoknak a gyönyörűségeknek melyeket onnan szereztem be:




Angliából érkeznek, ha a posta is úgy akarja. Sajnos az utóbbi időben több csomag esetében nem akarta úgy. :( Emiatt-e vagy azért mert az emberek nem nagyon szeretik, ha valakinek valami jól megy, de "nagyon kedvesen" jelentették az oldalt a facebook illetékeseinél, ami letiltást vont maga után. Csakhogy mi ezt az oldalt nem csupán rendelésre használtuk. /A mi alatt a többi textil és kreatív foglalatosság mániás hölgyet értem:)/ Itt beszéltük meg a mindennapi dolgainkat, mutattuk meg az elkészült műveket, kértünk tanácsot és ötletet és még sorolhatnám. A lényeg úgyis az marad, hogy remek társaság talált itt egymásra. Ennek próbáltak keresztbe tenni mások. A próbálkozás e tekintetben sikertelen maradt (a Textilcsoda oldal tönkretételében sajnos nem. :() mert létrehoztunk egy zárt csoportot, ahol szelektálva ugyan, de annál jobb hangulatban folytatjuk a csevegést. :)


Arról pedig, hogy mennyire fantasztikus emberekkel van tele ez a csoport nem a szavak, hanem a tettek beszélnek. Az előző posztom az Életvarázs oldalról szólt, mely egy 10 hónapos kislány - Gyöngyvér - felépüléséhez próbál segítséget nyújtani. A kezdeményezés ettől a társaságtól indult és továbbra is mi tartjuk a kezünkben, méghozzá - nagyon úgy néz ki - sikeresen. :)


Szóval csupa remek ember, akik ösztönzően hatnak egymásra. Rám mindenképpen. :) Bízom benne, hogy ez az elkészült és készülendő alkotásaimon is látszik majd. Már csak idő kell, hogy ide is feltegyem őket. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése