2011. október 15., szombat

Életvarázs

Ígértem egy bejegyzést egy kedves facebookos társaságról. Nem ez következik most, bár köze van hozzájuk. Most Gyöngyvérről írok. Gyöngyvér egy gyönyörű 10 hónapos kislány, aki igazi hősként küzd az agydaganattal. Túl van két kemoterápián és egy csontvelő átültetésen. Ha olyan szépen eszik, mint az elmúlt három napban, akkor szülei hazavárják hétvégén. 


A család sok segítséget kapott már sok jó embertől. Melengető érzés, hogy bajban képesek vagyunk összefogni és segíteni. Segítség azonban kellene még. Ahogy az a cikkből is kiderül az újonnan beszerelt Carborobot kazán speciális tüzelővel - széndarával működik.Sajnos a tüzelő hiányzik még, de dolgozunk azon, hogy ez a probléma is megoldódjon. 


Nos az a kedves facebookos társaság, akiket említettem már sok jó és emellett kreatív hajlamú emberkéből áll. Akikkel létrehoztuk az Életvarázs nevű oldalt. Ezen az oldalon saját készítésű alkotásokat bocsátunk licitre. A befolyt összegek teljes egészében Gyöngyvér családjához kerülnek. Bízunk abban, hogy hozzá tudunk járulni a pici lány mielőbbi felépüléséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése