2012. február 11., szombat

Bánjunk kicsit bátrabban a színekkel.

Egy régi, kedves ismerősöm keresett meg azzal a kéréssel, hogy készítsek Neki egy táskát, merészebb színvilággal. Járt ugyanis Japánban és nagyon megtetszett Neki, hogy ott sokkal merészebben bánnak a színekkel, és emellett mindenféle apró kütyükkel díszítenek.:) Szeretem a kihívásokat, hát persze, hogy belevágtunk. :) Nem is kellett túl sok egyeztetés. Az anyagokat hamar megtaláltuk, a fazonnal és a kiegészítőkkel sem volt probléma.


A táska alapját Amy Buttler cseresznyevirágos textilje adta. Hát mi más, ha már Japán?:) Az oldalsó - leginkább dísz - zsebek zöld pitypangos anyagból készültek. A díszítő csíkok pedig TILDA Victoria lilac anyagból. Kiegészítőként bohókás behúzott gombokat használtunk, illetve egy kislány cipzár húzókát.










A vélemények eddig erősen megoszlottak az összhatásról. Igazából a két véglet képviseltette magát. Volt akinek egyáltalán nem tetszett ez a színösszeállítás, volt akinek nagyon. Én eleinte picit idegenkedtem tőle, de az idő múlásával egyre inkább megtetszett. De ami a legfontosabb. A táska tulajdonosa nagyon elégedett volt!:)))

1 megjegyzés: