2011. november 30., szerda

Kis ez meg az táskával :)

Már megint le vagyok maradva több lépéssel. :) Persze ez nem meglepő nálam. No de akkor egy gyors beszámoló és a végén mutatok is majd valamit.:)


Először is el szeretném mondani, hogy az Életvarázs oldalon Gyöngyvér javára - akinek most már az a feladata, hogy csodaszép nagylánnyá cseperedjen - négy hét alatt összesen 213.450 Ft-ot gyűjtöttünk! Ezt ezúttal is szeretném megköszönni minden lelkes támogatónknak, legyen az licitáló, felajánló vagy csak lelkes segítő! :)


Ezen a héten Janka javára indult a licitálás. Janka egy 4 éves kislány csontrákos, immárom két éve... A család Kínába vinné őssejtbeültetésre, mint utolsó remény, mert az itthoni kezelések dacára a betegsége újra és újra kiújul. Janka élni akar, a szülők pedig nem adják fel a reményt. A külföldi kezeléshez szükséges pénz nagy részét a család és a barátok már összeadták, csupán néhány százezer forint választja el Jankát a reményteli gyógyulástól. A felajánlott alkotások megvásárlásával Neki tudsz segíteni. Janka története bővebben itt olvasható.


Közben persze folyik a karácsonyi készülődés is. :) A Kreatívos Lányokkal játszunk ajándékozósat. Majdnem olyan, mint régen az iskolában a nevek húzása és a kihúzott megajándékozása, csak itt nem mi húztunk, hanem Roni volt olyan kedves és magára vállalta ezt a feladatot. Így csak azt tudjuk, hogy kinek készítünk ajándékot, azt már nem, hogy kitől kapunk. Nagy az izgalom! :)


Beneveztem Belinda adventi játékára is. Ott is nagy az izgalom, főleg, hogy kulcslyukon kukucskálva tippelgetünk is. :D


Szóval az élet zajlik. Készülnek a babzsákok is. :) Hála Annának folyamatban az első textilbőr példány is. :) Majd beszámolok róla. :)


A végére pedig ígértem képet is. Íme az első táskám, ami a nagy halom textilbőr egyikéből készült: 




Legjobban az asszimetrikus eleje tetszik. És ahogy a kép mutatja Botond is lelkesen teszteli.:)

1 megjegyzés:

  1. Hi Ulla! Thanks, i'm glad, that you read my blog.:) Greetings from Hungary, and nice day!

    VálaszTörlés